avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Declaratie propie raspundere prima casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Declaratie propie raspundere prima casa

Doresc achizitionarea unei locuinte prin programul prima casa , sotul meu a detinu o casa la tara pentru cateva luni inaintea casatoriei .Doresc sa stiu daca in declaratia pe propie raspundere eu subsemnata...casatorita cu ...DECLAR ca nu am si nu am detinut o locuinta sau subsemnata...casatorita cu...DECLARAM ca....
Eu voi fi platitor si sotul coplatitor deoarece am venitul mai mare si mi se pare absurd sa nu pot face credit acum cand am familie pentru ca sotul a avut o casa pe vremea cand era singur.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: smeagull , utilizator 09:50, 13 Ianuarie 2010
Puteti declara linistita, in nume propriu (subsemnata casatorita cu, declar), ca nu aveti si nu ati avut locuinta.
Nici un bun al sotului, dobandit (prin cumparare, donatie, mostenire) anterior casatoriei, nu este si al dvs., si nu va fi niciodata al dvs. (chiar daca sotul il mai are inca).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eligibilitatte ,,prima casa,, mihalache70 mihalache70 Buna ziua, Urmaresc de ceva timp pe avocatnet.ro dezbaterea pe tema \"Prima casa\", pentru care va rog sa ma edificati in situatia mea: anul trecut am ... (vezi toată discuția)
Eligibilitate prima casa libelula222000 libelula222000 Buna ziua, As dori sa supun atentiei urmatoarea nelamurire a mea. Incepand cu luna Octobrie 2009 am inteles ca s-au adus modificari legii \" Prima Casa\" in ... (vezi toată discuția)
Dreptul familiei sorynagabryela sorynagabryela Buna ziua! Am si eu o problema in legatura cu un credit imobiliar, daca ma puteti ajuta. Sunt casatorita din iulie 2009 si in prezent sotul meu doreste sa ... (vezi toată discuția)