avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1087 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediul fara plata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediul fara plata

- Este legal ca angajatorul sa iti ceara sa intri in concediu fara plata?
- Poate angajatul sa refuze sa intre in concediu fara plata?
- Poate fi angajatul concediat pe motiv ca a refuzat sa intre in concediu fara plata?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:53, 6 Februarie 2011
Va rog sa imi spuneti ce inseamna "CFP".
Si in perioada cat am lucrat la firma respectiva am semnat doar o data maxim de doua ori la sfarsit de an ceva foaie cu salariile. In rest nu am avut nici "fluturas" de salar nici nimic semnat. Am fost la ITM si mi-au spus ca, cartile de munca nu se mai iau in considerare. Iar pe Adeverinta privind determinarea stadiului de cotizare: imi apar ca lucrate in septemmbrie si octombrie 2009 cate 12 zile, in decembrie 13 zile iar in ianuarie 15 zile.
Va multumesc!
CFP = concediu fara plata ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu fara plata Dbocanu89 Dbocanu89 Mama mea lucreaza ca bucatar intr-un hotel din Buzau. In urma masurii preventive a epidemiei si a anularii evenimentelor si-a lasat toti angajatii in concediu ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata gmalberto1973 gmalberto1973 Sunt angajat la o firma privata de distributie cu norma intreaga si beneficiez de insertie crestere copil pe o perioada de 2 ani,pana in luna iulie 2014. ... (vezi toată discuția)
Obligata sa imi dau demisia Mile30 Mile30 Buna ziua! Lucrez la o firma de sortare si in momentul de fata firma ramane fara proiecte. Ei ne dau 2 optiuni: ori sa plecam in deplasare (aceasi firma alt ... (vezi toată discuția)