avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

sotia a intentat actiune de divort, apartamentul este al ei prin donatie, ea a parasit domiciliul de 4 luni, desi este proprietatea sa, la prima infatisare la tribunal, eu nu m-am prezentat, dorinta mea este sa ne impacam, eu o iubesc, copilul este alaturi de mine, dar nu mai vrea sa comunice cu sotia mea, copilul are 16 ani, imediat dupa prima sedinta la care nu am fost prezent sotia mea m-a sunat cerandu-mi sa parasesc impreuna cu copilul locuinta ei, altfel ma va evacua silit, motivul divortului sunt diverse certuri datorita faptului ca sotia mea a devenit dependenta de relatia cu prietenii ei si care au inceput sa faca reguli in familia noastra. Cum pot evita evacuarea silita? suntem casatoriti de 18 ani dar casa este proprietatea sotieiobtinuta prin donatie de la parintii ei, repet copilul este alaturi de mine, de asemeni daca nu o sa mai fim impreuna la partaj se va lua in considerare aportul financiar adus de fiecare in parte, dovedit cu acte, raportul acestui aport este de 4:1 in favoarea mea
va rog sa=mi dati un raspuns care sa ma ajute sa-mi refac familia in masura in care se mai poate face acest lucru
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: zinca iulian , utilizator 19:11, 4 Februarie 2011
actiunea de evacuare nu o puteti evita. puteti introduce proces de partaj privind bunurile comune.
ati fost la autoritatea tutelara ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort avatar1979 avatar1979 sotia a intentat actiune de divort, motivul multe discutii contradictorii, dar realitatea esta ca in viata ei a intrat un alt barbat desi ea nu recunoaste, eu ... (vezi toată discuția)
Parasire domiciliu mihai_stanciu mihai_stanciu Buna seara, Dupa 22 ani de casatorie fost anuntat de sotie ca are pe altcineva.Am inchiriat un apartament in acelasi oras,dar nu stiu daca ma pot muta in ... (vezi toată discuția)
Divort dragos rar dragos rar Buna! M-am certat cu sotia si a plecat impreuna cu copilul la mama ei de 3 saptamani, ea zice ca da divort cu acordul ambelor parti? este posibil? (vezi toată discuția)