avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort

Buna! M-am certat cu sotia si a plecat impreuna cu copilul la mama ei de 3 saptamani, ea zice ca da divort cu acordul ambelor parti? este posibil?
Cel mai recent răspuns: dragos rar , utilizator 13:12, 11 Mai 2010
in cazul divortului cu copii nu exista divort pe baza acordului.se3 vor audia martori obligatoriu si ancheta sociala la domiciliul ambelor parti.Se poate solicita in schimb ca divortul sa se pronunte din culpa comuna si hotararea sa fie nemotivata.
Culpa comuna, sau vina exclusiva a unuia dintre soti!
incercati sa va impacati cu sotia...ganditi-va la copil...ce va face fara tata sau ce va face fara mama...puneti-va la masa cu sotia si discutati mai intai...despre viitorul copilului si de afectiunea de care are nevoie de la ambii parinti...sa divortati si sa impartiti totul e usor insa viata copilului si educatia lui sunt de asemenea foarte importante....nu va lasati dus de "daca nu ma mai inteleg cu el/ea ce sa fac sa stau sa ma chinui??? "asa puteti divorta si sa va casatoriti in fiecare minut! fie vorba....cu orice femeie in orice cuplu exista certuri...vina ambilor...incercati sa preveniti decat sa reparati...ca va fi mult mai greu...mai ales pentru micutu care n-are nici o vina!
Ultima modificare: Marți, 11 Mai 2010
prosecuter_badboy, utilizator
multumesc frumos! eu am incercat si am sa mai incerc!! sotia este cea care vrea sa divorteze..eu o mai iubesc si pe ea si pe baietel.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probe spg77 spg77 In caz de divort, ce probe este indicat si pot solicita? Precizez ca este un copil minor la mijloc, este vorba de culpa sotului si sunt si bunuri care vor face ... (vezi toată discuția)
Divort cu minor danut.cheptanaru danut.cheptanaru in cat timp pot sa divortez daca suntem de acord amindoi cu desfacerea casatoriei si cu incredintarea minorului mie ,care este procedura de urmat.multumesc (vezi toată discuția)
Divort ContSters135607 ContSters135607 sotia cere divortul eu am o alta relatie cu o alta persoana sant de acord ce trebuie sa fac avem 2 copii minori gemeni au 14 ani si vrea sa stea cu mama lor ... (vezi toată discuția)