avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 988 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Rambursare TVA
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Rambursare TVA

Sunt administratorul unei SRL infiintata in 2002 iar in luna octombrie 2010 am depus la ANAF sector 1 documentele necesare pentru rambursarea unei TVA de aprox. 270.000 RON. Pana in prezent nu am primit nici o comunicare din partea ANAF referitoare la stadiul solutionarii cererii mele si nici personalul lor nu a putut/vrut sa-mi ofere vreo informatie, alta decat ca trebuie sa mai astept.
Mentionez ca din bilanturile contabile rezulta ca nu am datorii la buget, asigurari etc.
Va solicit sprijinul in speranta ca exista o modalitate legala prin care ANAF sa poata fi “urnita” sa-si indeplineasca atributiile.
Cu multumiri anticipate,
Adrian
Cel mai recent răspuns: jester , utilizator 20:05, 4 Februarie 2011
Eventual o notificare prin executor judecatoresc si dupa aceea actiune in instanta!!!
Aici puteti verifica stadiul decontul dvs. aferent lunii septembrie 2010 [ link extern ]
decontul negativ de tva cu optiune de rambursare se solutioneaza in termen de 45 de zile de la data depunerii.
in cazul in care se efectueaza controale incrucisate in vederea stabilirii starii de fapt fiscale, aceasta perioada se poate prelungi.
de asemenea, daca este necesar, controlul se poate suspenda, iar in acest sens organul fiscal va comunica decizia de suspendare, conform legii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare t.v.a. IARCA IZABELA IARCA IZABELA Daca o persoana are intreprindere individuala (I.I.) si are ca obiect de activitate transport marfa intern poate sa recupereze T.V.A. si daca da, cat si cum. (vezi toată discuția)
Rambursare tva limita 10000ron undelfin undelfin Intentionez sa cer rambursare tva = ~7000ron. nu am cerut niciodata rambursare de la infiintarea firmei (aprox 4 ani) tva-ul este aferent unui contract de ... (vezi toată discuția)
Recuperare tva carmen morogan carmen morogan am o firma ca are activitatea intrerupta,din anul 2005 si are de recuperat TVA,se poate face cerere de compensare cu datoriile catre buget? si ce trbui ... (vezi toată discuția)