avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1717 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Parasire loc accident rutier, accident soldat doar cu ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Parasire loc accident rutier, accident soldat doar cu avarii

Buna seara.De curand am cumparat o masina inmatriculata pe bulgaria.Prietena mea a condus aceasta masina si intr`o seara a accident pe cineva in spate (nu a pastrat distanta regulamentara) si a intrat in bara spate a altui autovehicul.Ea fiind incepatoare sa speriat eu la momentul respectiv aveam telefonul inchis si a fugit acel domn sofer fiind foarte nervos .In fine...sa speriat si a venit acasa.masina mea nu a suferit nici o avarie ci doar cealalta.Apoi la 2 saptamani cel de la care am cumparato a primit acasa un plic cum ca in urma unui accident rutier bla bla sa dea datele persoanei care a conduso.intrebarea este..ce va patii prietena mea ?i se va anula permisu ?dosar penal ?tin sa mentionez ca accidentul a rezultat numai cu AVARII (avaria celui pagubit).
Cel mai recent răspuns: Ene Dragos , Consilier juridic 22:07, 4 Februarie 2011
nu e fapta penala, i se va suspenda permisul si va plati amenda
si e adevarat ca amenda e 20 de milioane ?lei vechi ?
suspendare permis 30 de zile sau 90 ?
30 zile si 4-5 pct amenda. valoarea unui punct e 67 lei
ar fi o idee sa dau datele de pe permisul mamei mele ?ca ea oricum nu conduce nici un auto .... si cu cel care ia lovit masina ce sa intamplat?cine o sa ii repare masina ?

Alte discuții în legătură

Fuga de la locul accidentului paulHD paulHD buna ziua luni 28 nov am lovit un audi aflat intr-o parcare i-am spart un stop si pt ca m-am speriat am fugit de la locul accidentului si ieri 1 dec a venit ... (vezi toată discuția)
Plecarea de la locul unei tamponari banale DanielCondrea DanielCondrea Buna ziua! ma numesc Daniel, iar acum o saptamana am fost implicat intr-un accident minor. am dat cu spatele si am atins bara unei alte masini. m-am uitat daca ... (vezi toată discuția)
Accident rutier aauraa aauraa buna seara am si eu o intrebare,daca am facut un accident si masina inca nu este inscrisa pe numele meu si nici asigurarea care sunt consecintele?va ... (vezi toată discuția)