Buna seara.De curand am cumparat o masina inmatriculata pe bulgaria.Prietena mea a condus aceasta masina si intr`o seara a accident pe cineva in spate (nu a pastrat distanta regulamentara) si a intrat in bara spate a altui autovehicul.Ea fiind incepatoare sa speriat eu la momentul respectiv aveam telefonul inchis si a fugit acel domn sofer fiind foarte nervos .In fine...sa speriat si a venit acasa.masina mea nu a suferit nici o avarie ci doar cealalta.Apoi la 2 saptamani cel de la care am cumparato a primit acasa un plic cum ca in urma unui accident rutier bla bla sa dea datele persoanei care a conduso.intrebarea este..ce va patii prietena mea ?i se va anula permisu ?dosar penal ?tin sa mentionez ca accidentul a rezultat numai cu AVARII (avaria celui pagubit).
ar fi o idee sa dau datele de pe permisul mamei mele ?ca ea oricum nu conduce nici un auto .... si cu cel care ia lovit masina ce sa intamplat?cine o sa ii repare masina ?
Accident rutier
aauraa
buna seara am si eu o intrebare,daca am facut un accident si masina inca nu este inscrisa pe numele meu si nici asigurarea care sunt consecintele?va ... (vezi toată discuția)