Am primit de la fostul angajator decizia de desfacere a contractului de munca care a fost depusa la ITM in luna noiembrie 2010 :
"Avand in vedere cererea angajatului pentru incetarea raporturilor juridice de munca prin acordul partilor, cererea de demisie a salariatului, alte temeiuri de drept (art 65, art 61a, art. 56).
Eu nu am depus cere de demisie. Am primit o copie xerox a acestei decizii in luna ianuarie 2011. Intrebarea mea este : pentru o astfel de decizie nu este necesara o cerere de demisie cu semnatura angajatului care demisioneaza?
Eu nu am depus cerere de demisie.
In 20 decembrie am fost instiintata de catre angajator ca firma nu va mai exista din luna ianuarie datorita faptului ca el a intrat in Barou si isi deschide un birou de avocat.
Doar in luna ianuarie am primit aceasta copie pe care nu am analizat-o indeajuns de atent. Intentionam sa imi depun actele pentru somaj dar nu cred ca este posibil in cazul demisiei chiar daca aceasta nu a fost ceruta si semnata de catre mine.
Pot ataca in instanta firma chiar daca aceasta nu mai exista?
Care este articolul cu care a incetat raportul de munca ? ... din ceea ce ati postat in mesajul initial nu reiese ca temeiul incetarii este art.79 C.mun. - demisie.