avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 343 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cum se radieaza o informatie din Biroul de credit?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cum se radieaza o informatie din Biroul de credit?

Buna
Am pe rol un proces prin care am dat in judecata o banca pentru ca m-au trecut in BC desi aveam platita rata la timp. Din ian 2010 ei si-au retras de pe piata produsul pe care il aveam si dintr-o eroare informatica m-au trecut cu tot creditul la restanta desi rata era platita la zi iar altor clienti cu aceelasi produs le-au emis un alt card de credit. Pentru faptul ca am ajuns la BC si nu am putut aplica pentru un alt credit i-am dat in judecata si le-am cerut daune morale.
Ceea ce va rog eu, e sa imi spuneti de unde pot afla conditiile in care BC radieaza informatiile negative pentru ce ei? , banca, in intimpinarea de la proces au doua puncte care se bat cap in cap. la pct.1 spun ca doar din vina mea am ajuns la restanta iar la pct.2 spun ca m-au radiat din proprie initiativa. Eu stiu ca radierea se face din 2 motive: dupa 4 ani de la ultima restanta si la cererea bancii, dintr-o culpa a bancii.
specific ca am facut o plangere si protectie consumatorului care dupa analiza a amendat banca cu 5000 ron

Alte discuții în legătură

Cum pot afla cum se radieaza din bc o informatie? ali_dolce2000 ali_dolce2000 Buna Am pe rol un proces prin care am dat in judecata o banca pentru ca m-au trecut in BC desi aveam platita rata la timp. Din ian 2010 ei si-au retras de pe ... (vezi toată discuția)
Bani ceruți brusc/abuziv de brd Baby-sitter Baby-sitter Am un card de credit emis de BRD care la 3 ani expiră. Am semnat contractul pt el in 2009. Pt ca au retras acest produs bancar, nu ma încadrez cu salariul pt ... (vezi toată discuția)
Biroul de credit RoxanaMihalcea RoxanaMihalcea Buna ziua, Am un credit luat de la o banca in 2008...Poveste lunga...am luat pentru sora mea pentru ca avea nevoie urgent de bani si era proaspat ... (vezi toată discuția)