avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Renuntare la abonament
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Renuntare la abonament

Sint titularul unui abonament la o retea de tel mobila din decembrie 2010,dupa cit timp pot renunta la abonament?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 21:31, 4 Februarie 2011
cititi contractul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Telefonie mobila anela.elena anela.elena Am abonament la o retea de telefonie mobila de 11 ani. Acum m-am hotarat sa-l reziliez si sa pastrez numarul doar ca si cartela pre-pay. Dar cei de la companie ... (vezi toată discuția)
Nedumerire - sistare plata abonament telefonie mobila cand nu te folosesti de el simona simona  simona simona buna ziua! am pus acest titlu acestui subiect,pentruca sint deadreptul nedumirita si foarte necajita deoarece nu avem nici o aparare vizvi de liniile de ... (vezi toată discuția)
Factura "tel mobila" contine cost suplimentar de trafic date, fara a avea acest serviciu in abonament Ruxandra Urzica Ruxandra Urzica De indata ce am primit factura, am contactat telefonic un consultant, deoarece in abonamentul meu cu tel mobila nu este incus serviciul internet, nici n-am ... (vezi toată discuția)