avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am vandut masina fara contract de vanzare cumparare. ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am vandut masina fara contract de vanzare cumparare. Cum sa o radiez?

Am vandut masina in baza unei conventii scrise (cu martori, date de identificare), in care cumparatorul se obliga sa plateasca impozitul in 2011, pana facem transcrierea. Cumparatorul nu mai e de gasit, dar am aflat, ca a dat-o mai departe si cui anume. Am gasit persoana, mi-a spus ca a taiat-o si a dat-o la fier vechi, fara a pastra bucata cu seria.
Am recuperat de la el certificatul de inmatriculare si doar o placuta cu numar.
CIV-ul a ramas la mine de la inceput.
Se poate radia in aceste conditii (fara obiectul muncii)?
Cel mai recent răspuns: vivisb , utilizator 00:12, 10 Martie 2011
se poate incerca o actiune de radiere in instanta in baza actelor disponibile.
Am radiat masina.
vivisb a scris:

Am radiat masina.


Cum ai reusit? Sunt in aceasi situatie ca a ta si m-ar interesa ce este de facut...unde sa merg...detin doar certificat de inmatriculare, carte de identitate si placutele cu numerele de inamtriculare.
Radierea se poate obtine si - la cerere - !
Pentru asta, trebuie sa dovedesti ca ai curte sau gradina, unde poti depozita, asa zisa masina. Daca nu ai, incearca cu soacra, parinti, etc. Eu am soacra, nu gluma!
Pentru simplitate am apelat la un intermediar. 70 lei, 3 zile (nu stau in muncipiu) si am ajuns la primarie.....
Sper sa-ti fie de folos!
In primul rand multumesc pt. ca mi-ai raspuns.
in mare parte am inteles dar totusi mai am unele semne de intrebare...
Eu am socrii care detin curte deci nu ar fii probleme in privinta asta. Urmatorul pas care este? Unde trebuie sa merg prima data? Cat despre masina, masina este la fier vechi dar nu am nici o dovada ca ar fii fost acolo.

Alte discuții în legătură

Radiere fiscala autoturism. Eual Eual Din anul 2007 am dat ce a mai ramas dintr-un autoturim Trabant. celor care colectau fier vechi. pastrand numerele de inmatriculare si placutele de identificare ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism 4TAL 4TAL As vrea sa stiu ce trebuie sa fac ca sa radiez un autoturism inmatriculat, din circulatie si de la plata impozitului. Vreau sa fac acest lucru deoarece ... (vezi toată discuția)
Cum radiez o masina pe care am dezmembrat-o in curte si am dat-o la fiare vechi? ciotec_carmen ciotec_carmen Buna ziua , Va rog sa mi spuneti si mie cum as putea sa radiez o masina pe care am dezmembrat-o acum ceva timp si am dat-o la fiare vechi ? Daca stiti si ... (vezi toată discuția)