avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am vandut masina fara contract de vanzare cumparare. ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am vandut masina fara contract de vanzare cumparare. Cum sa o radiez?

Am vandut masina in baza unei conventii scrise (cu martori, date de identificare), in care cumparatorul se obliga sa plateasca impozitul in 2011, pana facem transcrierea. Cumparatorul nu mai e de gasit, dar am aflat, ca a dat-o mai departe si cui anume. Am gasit persoana, mi-a spus ca a taiat-o si a dat-o la fier vechi, fara a pastra bucata cu seria.
Am recuperat de la el certificatul de inmatriculare si doar o placuta cu numar.
CIV-ul a ramas la mine de la inceput.
Se poate radia in aceste conditii (fara obiectul muncii)?
Cel mai recent răspuns: vivisb , utilizator 00:12, 10 Martie 2011
Scuze am lipsit o vreme...
Am scris ,ca am apelat la un intermadiar. El stie ce acte trebuie intocmite (aduse): copie C.I. , C.I., cerere, CIV, talon, numere, adeverinta de la registru agricol (asa e la tara) cum ca acea curte/gradina exista si restul stie el. Se poate incerca si la un birou de copiat acte serios, care sa-ti faca dosarul complet (cererea este tip), dupa care mergi personal la Politie, serviciul circulatie (cred ca asa ii spune), primesti adeverinta de radiere si mergi la primarie, sa o scoata de la impozit. Culmea culmilor, pe mine m-au pus sa fac cerere, ca doresc, sa scot masina din evidenta lor, cu radierea in mana!!! Au operat in calculator, impozitul a ramas pe primele doua luni si gata.
Astept rezultatul.....tau.
Urez drumuri putine si utile.;)
Ultima modificare: Joi, 10 Martie 2011
vivisb, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere fiscala autoturism. Eual Eual Din anul 2007 am dat ce a mai ramas dintr-un autoturim Trabant. celor care colectau fier vechi. pastrand numerele de inmatriculare si placutele de identificare ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism 4TAL 4TAL As vrea sa stiu ce trebuie sa fac ca sa radiez un autoturism inmatriculat, din circulatie si de la plata impozitului. Vreau sa fac acest lucru deoarece ... (vezi toată discuția)
Cum radiez o masina pe care am dezmembrat-o in curte si am dat-o la fiare vechi? ciotec_carmen ciotec_carmen Buna ziua , Va rog sa mi spuneti si mie cum as putea sa radiez o masina pe care am dezmembrat-o acum ceva timp si am dat-o la fiare vechi ? Daca stiti si ... (vezi toată discuția)