avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Consecintele neplatii unei amenzi pentru parcare, ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Consecintele neplatii unei amenzi pentru parcare, primita in Olanda

care sunt consecintele unei neplati a unei amenzi parcare externe (Olanada)
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 02:59, 5 Februarie 2011
Probabil ca organele fiscale olandeze o vor trimite spre executare organelor financiare romane si va va sosi la domiciliu somatia de plata de la Sectia Financiara de domiciliu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doresc sa aflu mai multe despre amenzile contraventionale alsius alsius Anul trecut am primit 2 amenzi contraventionale persoana fizica, in mai si decembrie. Valoarea totala a amenzilor totaliza 400 de ron. Acum in ianuarie mi-a ... (vezi toată discuția)
Amenda pentru acces in zona zero florenta - italia cosmiivan cosmiivan Buna seara, as dori sa stiu daca o instiintare de plata ( amenda pentru acces in zona zero Florenta) primita cu posta rapida de la o firma italiana care ... (vezi toată discuția)
Somatie cu titlu executoriu la diferente impozit anual de regularizat iulianan iulianan Buna dimineata Am primit acasa aceasta somatie si cu titlu executoriu, la administratia sect.6 nu raspunde nimeni, cum pot sa aflu ce reprezinta aceasta suma ... (vezi toată discuția)