avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită contract de munca in strainatate
Discuție deschisă în Executare silită

contract de munca in strainatate

Buna ziua
As dori sa stiu, daca ma angajez cu contract de munca in strainatate, mi se poate pune proprire pe salariu acolo?:sorry:
Cel mai recent răspuns: Iuliana Cermak , Avocat 15:00, 8 Februarie 2011
Posibil doar daca creditorul obtine un titlu executoriu european, cunoaste/are informatii despre locul dvs. de munca in strainatate (CE) si il pune in executare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executarea silita poate avea loc si in strainatate ? Ion d. Ion d. Situatia mea: am contractat un credit de nevoi personale acum 10 luni, de aprox. 5 luni sunt somer, tatal meu e de asemenea somer iar mama castiga ... (vezi toată discuția)
Divort + pensie alimentara din germania Vladimir271985 Vladimir271985 Buna ziua, sunt salariat la o Firma in Germania cu contract de munca legal. Anul trecut am intentat divort de sotia mea cu care am si un copil minor ( amandoi ... (vezi toată discuția)
Cum pot obtine un titlu executoriu european ? care sunt conditiile ... denisa25 denisa25 Cum Pot obtine un titlu executoriu european ? Care sunt conditiile si ce pasi presupune? Doresc sa recuperez pensia de intretinere , neachitata de la ... (vezi toată discuția)