avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract munca

buna ziua,
exista posibilitatea ca un angajat care este divortat cu un copil in custodie sa-si piarda locul de munca(postul nu se desfiinteaza)?
Care este legea in avantajul angajatului?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: viliuta , utilizator 21:22, 5 Februarie 2011
adelaida_07 a scris:
Demisionati si efectuati preavizul de 15 zile lucratoare......

In cazul demisiei este vorba de zile calendaristice. :P
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Februarie 2011
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane
tudorvaleriu a scris:

adelaida_07 a scris:
Demisionati si efectuati preavizul de 15 zile lucratoare......

In cazul demisiei este vorba de zile calendaristice. :P

Da. am gresit
diana_robu a scris:

multumesc frumos,dar poate in contractul colectiv de munca poate fi o astfel de situatie in favorea angajatului?

Da, contrcatele colective de munca pot contine situatii mai favorabile salariatilor.
multumesc
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revalidarea autorizație iscir ,motostivuitor. Mitta babun Mitta babun Acum 8 ani am făcut cursul de motostivuitorist si m-am angajat la firmă (x) că Motostivuitorist , în urma cursului am primit carnetul iscir ,vizat pentru ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa imi dau demisia avand in vedere faptul ca am o gestiune de cateva miliarde? nicu35 nicu35 buna ziua lucrez de 4 ani la o firma ca gestionar la depozit mentionez ca inainte depozitu avea manipulanti motostivuitorist si vanzator acu de un an din ... (vezi toată discuția)
Nu am atestat de motostivuitorist Balancristian Balancristian Dacă nu am atestat de motostivuitorist, Dar șefii mă obligă să execut această \" meserie\" (vezi toată discuția)