avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1041 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... stupid adevarat si enervant
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

stupid adevarat si enervant

locuiesc la bloc a carui intrare are doua usi: prima e cu cheie, iar cea de'a doua cheie si interfon. intr'o vreme dupa o anumita ora se incuia si prima usa. intr'o seara am ajuns acasa pe la ora 1:30 si gasesc prima usa incuiata. asta dupa multe luni in care n'a mai fost incuiata. am constatat ca broasca era schimbata si cheia pe care o avea eu nu mai era buna. n'am reusit sa intru in casa. nu mi'a fost inmanata nicio cheie in zielele anterioare, nu a fost pus in preaviz ca s'a schimbat broasca sau ceva. pur si simplu m'am trezit cu usa incuiata si fara cheie. am mers la sectia de politie, doar sa le povestesc ca m'am gandit ca n'o sa ma ajute cu nimic. am sunat si la 112 sa intreb daca descarcerarea poate interveni in astfel de situatii: mi s'a spus ca nu. n'am numere de telefon ale vecinilor pentru ca sunt oameni in varsta si nu credeam ca o sa am vreodata nevoie de ele pe telefonul mobil. e clar ca mi'a fost incalcat un drept. INTREBARE: se poate depune o plangere sau actiona in instanta pentru a cere dauna, ca o astfel de situatie sa nu se mai repete? multumesc
Cel mai recent răspuns: HectorHector , utilizator 23:20, 5 Februarie 2011
Mergeti mai intai si vorbiti cu vecinii , in caz de refuz de a va inmana un duplicat dupa cheie puteti merge la sectia de politie sa depuneti plangere
asa voi proceda, insa speram ca si pentru nefericita situatie puteam sa'i "trag de urechi". consider ca "prostia si nesimtirea combinate" are trebui pedepsite penal. (*glumesc) multumesc pentru raspuns. :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am primit amenda contraventionala pentru apelare falsa la serviciul unic de urgenta danclaudiu2011 danclaudiu2011 Buna seara! Fratele meu s'a imprumutat cu o suma de bani intr'un local pe care il frecventa f des de la o persoana necunoscuta prin intermediul unui prieten ... (vezi toată discuția)
Iesiri la bloc tranulea tranulea buna seara , blocul unde locuiesc are doua iesiri : o usa in fata (principala ) si cealalta da in spatele blocului . avem doi vecini care inchid mereu usa din ... (vezi toată discuția)
Acces in apartament in timpul procesului de divort vb1 vb1 Sotia a parasit domiciliul comun in urma cu doua luni si a introdus actiune de divort. Ea nu mai locuieste in fapt cu mine, insa in lipsa mea vine si ia din ... (vezi toată discuția)