locuiesc la bloc a carui intrare are doua usi: prima e cu cheie, iar cea de'a doua cheie si interfon. intr'o vreme dupa o anumita ora se incuia si prima usa. intr'o seara am ajuns acasa pe la ora 1:30 si gasesc prima usa incuiata. asta dupa multe luni in care n'a mai fost incuiata. am constatat ca broasca era schimbata si cheia pe care o avea eu nu mai era buna. n'am reusit sa intru in casa. nu mi'a fost inmanata nicio cheie in zielele anterioare, nu a fost pus in preaviz ca s'a schimbat broasca sau ceva. pur si simplu m'am trezit cu usa incuiata si fara cheie. am mers la sectia de politie, doar sa le povestesc ca m'am gandit ca n'o sa ma ajute cu nimic. am sunat si la 112 sa intreb daca descarcerarea poate interveni in astfel de situatii: mi s'a spus ca nu. n'am numere de telefon ale vecinilor pentru ca sunt oameni in varsta si nu credeam ca o sa am vreodata nevoie de ele pe telefonul mobil. e clar ca mi'a fost incalcat un drept. INTREBARE: se poate depune o plangere sau actiona in instanta pentru a cere dauna, ca o astfel de situatie sa nu se mai repete? multumesc
asa voi proceda, insa speram ca si pentru nefericita situatie puteam sa'i "trag de urechi". consider ca "prostia si nesimtirea combinate" are trebui pedepsite penal. (*glumesc) multumesc pentru raspuns. :)
Iesiri la bloc
tranulea
buna seara , blocul unde locuiesc are doua iesiri : o usa in fata (principala ) si cealalta da in spatele blocului . avem doi vecini care inchid mereu usa din ... (vezi toată discuția)