avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1134 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... calitatea de administrator
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

calitatea de administrator

Buna ziua,
O persoana care are calitatea de administrator la o societate este urmarita penal pentru evaziune fiscala. Mai poate activa in aceasta calitate daca este urmarit penal pentru evaziune fiscala.
Multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Februarie 2011
maryanro, utilizator
Cel mai recent răspuns: MIXAM , utilizator 12:46, 5 Februarie 2011
Poate. Orice persoana este prezumata a fi nevinovata.
Atat timp cat nu a fost condamnat printr o hotarare judecatoreasca definitiva.
Nu poate fi administrator persoana care a fost condamnata nu care este cercetata. Asa cum a spus antevorbitorul meu pana nu se dovedeste vinovatia acestuia.... este prezumat a fi nevinovat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condamnare anulata cuziamusia cuziamusia O persoana a fost acuzata ca a comis un delict penal. Dupa o judecata sumara, rapida este condamnata la 60 zile, munci sociale. Fara sa i se motiveze de ce ... (vezi toată discuția)
Oare asta înseamnă prezumție de nevinovăție? ContSters396991 ContSters396991 Oare asta înseamnă prezumție de nevinovăție? ”(1) Orice persoană este considerată nevinovată până la stabilirea vinovăţiei sale printr-o ... (vezi toată discuția)
Probleme cu o societate ciprian07 ciprian07 Buna ziua. Vreau sa va adresez o intrebare la o problema cu care ma confrunt. Acum cativa ani am fost desemnat de catre un asociat unic ca adminstrator. ... (vezi toată discuția)