avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... autorizatie constructie - teren in concesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

autorizatie constructie - teren in concesiune

am un garaj proprietate cu teren concesionat [29mp] ,as dori sa-l mansardez ,am toate utilitatile ,dupa divort,locuiesc in chirie ,vreau sa stiu daca primaria si consiliu local imi poate aproba autorizatia de constructie,mentionez ca am vizionat pe net un videoclip in care arata ca in orasul deva se construiesc astfel de garaje supraetajate iar primarul de acolo sustine aceasta initiativa ,venind totodata si bani mai multi la bugetul primariei. urmariti acest videoclip si datimi un raspuns .va multumesc.:(
Cel mai recent răspuns: doina_manuela , utilizator 22:29, 5 Februarie 2011
Constructia pe teren concesiunat se supune acelorasi legi ca si cele pe terenuri in proprietate. Puteti construi, mansarda garajul, dupa obtinerea unei Autorizatii de Constructie in acest scop. Mergeti la primarie si veti fi indrumat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concesiune Ungureanu E Ungureanu E Bună ziua! Eu și soțul am concesionat un teren de la primărie pt a ne construi o casa. Am întâmpinat câteva dificultăți cu avizele și autorizațiile ... (vezi toată discuția)
Teren in concesiune? larigeor larigeor buna ziua. as vrea sa ma ajutati cu niste informatii. pot cumpara un teren care e in concesiune fara sa risc ca peste cativa ani sa -mi fie luat? vreau sa ... (vezi toată discuția)
Legea 15/2003 sanduatina sanduatina Buna ziua, As dori sa ma ajutati cu urmatoarea problema. Am gasit un teren aflat in posesia unor tineri in baza Legii 15/2003 - acordarea de terenuri pentru ... (vezi toată discuția)