am un garaj proprietate cu teren concesionat [29mp] ,as dori sa-l mansardez ,am toate utilitatile ,dupa divort,locuiesc in chirie ,vreau sa stiu daca primaria si consiliu local imi poate aproba autorizatia de constructie,mentionez ca am vizionat pe net un videoclip in care arata ca in orasul deva se construiesc astfel de garaje supraetajate iar primarul de acolo sustine aceasta initiativa ,venind totodata si bani mai multi la bugetul primariei. urmariti acest videoclip si datimi un raspuns .va multumesc.:(
Constructia pe teren concesiunat se supune acelorasi legi ca si cele pe terenuri in proprietate. Puteti construi, mansarda garajul, dupa obtinerea unei Autorizatii de Constructie in acest scop. Mergeti la primarie si veti fi indrumat.
Concesiune
Ungureanu E
Bună ziua! Eu și soțul am concesionat un teren de la primărie pt a ne construi o casa. Am întâmpinat câteva dificultăți cu avizele și autorizațiile ... (vezi toată discuția)
Legea 15/2003
sanduatina
Buna ziua,
As dori sa ma ajutati cu urmatoarea problema. Am gasit un teren aflat in posesia unor tineri in baza Legii 15/2003 - acordarea de terenuri pentru ... (vezi toată discuția)