avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... uniunea consensuala
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

uniunea consensuala

as dori sa sa ma informati daca hotararea definitiva si irevocabila pentru pensia de intretinere a unui copil rezultat dintr-o relatie consensuala( parintii nu mai locuiesc impreuna ) poate fi asimilata si hotararii de incredintare copil , sau trebuie sa se obtina si hotarare incredintare copil? va multumesc mult si astept raspunsul.
magdutaa/persoana fizica
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 13:52, 5 Februarie 2011
Aveti nevoie de o hotarare jud. def. si irevoc. privind incredintarea.
Cea privind pensia nu este asimilata cu altceva.
Este necesara formularea unei actiuni separate de incredintare minor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesire minor din tara! danielle_31 danielle_31 Am un baietel de 7 ani rezultat dintr-o relatie de concubinaj, recunoscut de tata, beneficiez de plata pensiei de intretinere. As dori sa stiu ce acte imi sunt ... (vezi toată discuția)
Nu pot obtine o procura sa-mi scot copilul din tara,ce modalitati legale ar mai fi? rody.rody92 rody.rody92 nu mai stiu nimic de tatal copilului meu de cinci ani,cum pot obtune procura sa ies din tara cu copilul?va rog dati-mi o solutie lgala (vezi toată discuția)
Parasirea tarii de catre un parinte cu un copil rezultat in afara casatoriei cosmin_buc cosmin_buc am urmatoarea problema:viitoarea mea sotie are un copil dintr-o relatie anterioara, fara a fi fost vreodata casatorita cu tatal acestuia.copilul a fost ... (vezi toată discuția)