avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie de invaliditate
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie de invaliditate

Sunt nascut la 21.06.1969, am 41 de ani. Am lucrat 22 de ani la CFR,si in urma disponibilizarilor am ajuns somer in luna martie. In luna august am suferit un infarct, mai exact am fost diagnosticat cu:CARDIOPATIE ISCHEMICA PRIN AFECTARE CORONARIANA UNIVASCULARA (OM). INFARCT MIOCARDIC ACUT NON Q. PTCA CU STENT BMS PE OM2. Mi s-a facut coronarografie si angioplastie cu implant de stent. Ma adresez d-vs. pentru a ma lamuri daca pot sa ma pensionez pe caz de boala. Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 17:52, 5 Februarie 2011
Mergeti la medicul de familie sa va dea trimitere la comisia de expertiza medicala de pe langa Casa de Pensii aceasta fiind singura in masura sa va propuna pentru pensionarea de invaliditate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. am o întrebare. pot să fiu pensionat cu infarct ... cristian696969 cristian696969 Bună ziua. Am o întrebare. Pot să fiu pensionat cu infarct miocardic inferior cu supradenivelare de segment st killip (nu știu ce e asta) Boala ... (vezi toată discuția)
Infarct in timpul orelor de program dorel05 dorel05 sunt taximetrist,iar in timpul orelor de munca am suferit un infarct...am fost luat de salvare,transportat la spital si operat de urgenta(angioplastie ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate romicutsa romicutsa Vreau sa stiu daca ma pot pensiona in urma unui infrart miocardic acut, sechela pe partea dreapra si cu implant de stent, facut in campul muncii. Mentionez ... (vezi toată discuția)