avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua. Am o întrebare. Pot să fiu pensionat cu ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua. Am o întrebare. Pot să fiu pensionat cu infarct ...

Bună ziua. Am o întrebare. Pot să fiu pensionat cu infarct miocardic inferior cu supradenivelare de segment st killip (nu știu ce e asta) Boala ateroscleroza unicoronariana, angioplastie coronariana percutanta primara cu implantare de stent activ farmacologic pe artera circumflexa? Mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 09:07, 26 Februarie 2022
Întrebarea asta adresați-o unui doctor cardiolog. Dacă răspunsul va fi da, acel doctor, sau altul trebuie să vă faca un REFERAT și să mergeți la comisia de expertiză pentru evaluare.

Doar comisia de expertiză vă poate încadra într-un grad de invaliditate, dacă constată că v-ați pierdut capacitatea de muncă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de invaliditate kallo iosif kallo iosif Sunt nascut la 21.06.1969, am 41 de ani. Am lucrat 22 de ani la CFR,si in urma disponibilizarilor am ajuns somer in luna martie. In luna august am suferit un ... (vezi toată discuția)
Pensionare posibila dupa un infarct miocardic acut? myrcyca myrcyca Recent [aprox.o saptamana in urma] am suferit un infarct miocardic acut in urma caruia s-a intervenit cu implantarea a 2 stenturi pe artera ... (vezi toată discuția)
Incadrare in grad de handicap valtus valtus buna ziua,sint pensionar de invaliditate gr ii cu pierderea totala a capacitatii de munca,avnd diagnosticul ci prin efectuare coronariana bivasculara(CD,CX)IM ... (vezi toată discuția)