Buna ziua , am si eu o nelamurire...prietena mea a fost evacuta in urma cu 6 ani dintr-o casa nationalizata dar parerea mea abuziv si fara acte..de ce spun asta pentru ca asa zisul mostenitor nu a venit atunci cu un ordin judecatoresc de evacuare irevocabil...ci a venit impreuna cu doi politisti si vreo 10 tigani care au facut tot ce este posibil ca cei care locuia acolo sa plece(precizez faptul ca prietena mea pe atunci avea aproximativ 18 ani si locuia impreuna cu bunica bolnava de alzheimer) ne avand cunostinte juridice au plecat din acea locuinata iar in momentul in care au cerut de la arhiva tribunalului bucuresti sentinta si ordinul de evacuare nu au fost gasite.....chiar daca au sunat la politie si au venit niste agenti nu au facut nimic pe motivul ca acei tigani au tot dreptul sa o faca...INTREBAREA MEA ESTE SE MAI POATE FACE CEVA PENTRU AI CHEMA PE CEI CARE STAU ACOLO SI ACUM ABUZIV...va multumesc
fara o hotarare definitiva si irevocabila investita cu formula executorie nu putea fi evacuata. Chiar daca avea o hotarare definitiva si irevocabila si investitat cu formula executorie pentru actiunea in revendicare, pana nu solicita instantei evacuarea precum si incuviintarea executarii silite nu putea fi evacuata.
Actiune in instanta, sau contestatie la executare si solicitarea restabilirii situatiei anterioare. Depinde ce forme legale are prietena dumneavoastra sau bunica ei pentru a locui in acel imobil - respectiv ce doc juridice?
Parerea mea este ca nu se mai poate face nimic deoarece acei tigani nu vor mai recunoaste vreodata ca au intrat abuziv , ci vor motiva ca au gasit imobilul parasit. In plus , contractul de inchiriere cu primaria mai mult ca sigur ca a expirat sau a fost reziliat....B-)