buna seara. sunt din bc mai exact din saucesti localitatea ce a fost inundata in 2008. multe case au fost daramate de viitura printre care si casa parintilor mei casa ce a fost cedata prin act vanzare cumparare surorei mele mai mici in 2006 fapt de care nu am stiut pana acum in 2011. statul a construit casele, toate acelasi model si suprafata la <<rosu>>. eu am aranjat cu constructorul ca sa aduca materialele cuvenite sa o ridice dar compartimentarea interioara sa o faca conform planului meu. au construit-o. au acoperit-o si... gata. am construit langa casa un hol ,baie,camera ptr centrala, tavanele izolate+rigips, tencuieli varuit, instalatii electrice, sanitare, termice,faianta, gresie, parchet, izolatie termosistem pe exterior, canalizare etc, toate aceste lucrari au fost facute DE MINE SI CU MATERIALELE MELE in 3 luni. totul a iesit o minunatie. sau mutat in casa de craciun, au fost ff incantati. totul a costat 25700roni [13700materialele+12ooo manopera]. am convenit cu ei ca vor vinde un pamant si voi primi banii. tata a decedat iar mama si sora nu mai vor sa-mi dea banii motivand ca nu am nici un inscris si nu ii pot obliga. ce pot face in aceasta situatie?????
multe din materiale le aveam cumparate ptr casa mea cu ceva timp in urma si le-am pus la pretul lor de atunci. ex. centrala si caloriferele 3500 si la pretul zilei erau 5500 si multe alte materiale, pretul la manopera a fost la jumatate fata de piata. va multumesc anticipat.
In primul rand, casa, asa cum am inteles este a surorii D-voastra. In aceasta situatie, D-voastra puteti sa-i cereti contravaloarea materialelor si a manoperei. O actionati in judecata si dovediti ca a-ti fost in eroare nestiind cine este proprietar, ca a-ti facut lucrarile respective cu materiale D-voastra- daca aveti documente de la materiale este foarte bine. Faptul ca a-ti lucrat si investit acolo il puteti dovedi si cu martori.Se poate face si o expertiza constructii care poate constata valoarea lucrarilor realizate de D-voastra si data cand s-au realizat aceste lucrari.
Partaj bunuri
sanda2s
Buna ziua, am o mare problema, de aceea am nevoie de sfaturi si ajutor.
Sunt casatorita din anul 1999 si urmeaza ca pe data de 24 februarie sa mergem la ... (vezi toată discuția)