avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Restructurarea in institutiile statului-care este ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Restructurarea in institutiile statului-care este actul normativ?

Va rog frumos sa-mi spuneti as dori sa studiez actul normativ in baza caruia se fac restructurari in Biblioteca Judeteaba ,ca ne-au anuntat ca se fac restructurari si as vrea sa vad care sunt conditiile si nu stiu ce nr de act este???????????/
Va multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:19, 6 Februarie 2011
Este vorba despre OUG 63/2010.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La intoarcerea din ccc cat timp este angajatorul obligat sa ma tina? Maria00 Maria00 Buna In iunie trebuie sa ma intorc la serviciu dupa 3 ani de ccc (2 copii). Nu sunt dorita acolo si in plus vor incepe si restructurari. Cat timp este ... (vezi toată discuția)
Politie locala dan  constantinescu dan constantinescu intrebare, intrebatoare. cine poate sa-mi spuna daca a ramas in vigoare prevederea legala potrivit careia un politist comunitar (viitor local) este prevazut la ... (vezi toată discuția)
Referitor la restructurare Adytzu72 Adytzu72 Lucrez intr-o institutie publica si am fost mutat in cursul acestui an de la un compartiment la altul pe motiv de lipsa de personal. Vroiam si eu sa stiu daca ... (vezi toată discuția)