pt ca tot am dechis subjectul, cu plecaciune va rog ..... - vb. este ds. mine pensionar, 75 de ani, cu vechime integrala si in palta , mai ales a CASS + PFA, resp. taximetrist; caz particular - eu lucrez putin, intelegeti dece.., si aceasta a doua plata a 'sanatatii' ma scoate din papuci....
Este ilogica; puteau sa mai adauge ceva la impozit sau la ce stiu ei finantistii ["cautatorii de aur ai sec 21..."] dar sa devii cinic (legea 95/2006) , sa faci abstractie de logica, cu de-a sila... zau sa ma iertati eu nu inteleg ac. lucru intr-o soc. civilizata.
Nu voi plati !
sa ma bage la inchisoare: deoarece mi-au calculat plata CASS odios = Retroactiv 5 ani si Penalizari 5,5% pe zi.... dintr-un Venit Estimat / forfetar(!), care este cu minimim 3 ori mai mare decat firavele mele incasari = total 37 mil lei vechi dintr-un total de 370 mil. lei vechi, adica 10,0% in loc de 5,5%.....
nu-i am !
acum, in 2011 este mai bine, se face impozitarea din Venitul Real (!) dar trebuie sa tinem evidenta zilnica a Incasarilor si a Cheltuielilor; este in mod cert mai corect chiar daca nu ne pricepem la birocratie - o invatam !
referitor la problema juridica, nu mai platiti cass dublu, asteptati o decizie e impunere de la ei ( nu o nota informativa) si ii dati in judecata in contencios administrativ. nu exista rezolvare usoara sau amiabila in astfel de cazuri, doar in instanta. succes