avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 950 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Despagubiri legea 10
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Despagubiri legea 10

Avem o Sentinta a ICCJ privind acordarea de despagubiri pentru un imobil din Bucuresti data in anul 2007. Dosarul a stat 3 ani (!) la Primaria Bucuresti, a iesit Decizia Primarului General in aprilie 2010, dar dosarul a mai stat cateva luni acolo, pentru a ajunge la Prefectura Bucuresti in decembrie 2010. In Ianuarie 2011 am facut un Memoriu adresat Prefectului Municipiului Bucuresti in care ceream rezolvarea dosarului in regim "accelerat", avand in vedere timpul scurs de la Sentinta ICCJ. Iar acum ...X-( asteptam, ca ce putem face altceva??? Ne puteti sugera o alta atitudine?
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Februarie 2011
kunanca, utilizator
Cel mai recent răspuns: kunanca , utilizator 16:58, 6 Februarie 2011
Exista posibilitatea adresarii unei cereri avand ca obiect obligatia de a face in temeiul Legii 554/2004 dupa ce veti primi un raspuns la adresa prin care trebuie sa solicitati in prealabil inaintarea dosarului administrativ catre ANRP, termenul legal de inaintare a dosarului impreuna cu decizia Primarului se face in 30 de zile, de catre Prefectura .
Multumesc pentru raspuns. . Daca am inteles bine, Prefectura are obligatia sa trimita dosarul la ANRP in 30 de zile ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum as putea afla in ce stadiu este un dosar anpr? marius_zvanca marius_zvanca buna ziua!am un dosar legea2noua0 /2003.in jurul anului 2002 a fost depus la primaria de care apartin iar dupa aproimativ 2 ani a fost trimis la ... (vezi toată discuția)
Dosar anrp ieia ieia Buna ziua. Am un dosar la ANRP, din 2010, cu sentinta definitiva a ICCJ, pentru a primi despagubiri pentru un imobil din Bucuresti. In baza legii 165/2013 ... (vezi toată discuția)
Dosar (cerere ?)anrp liniuta liniuta Buna ziua , mi sa stabilit cuantumul unei despagubiri in echivalent prin hotarare judecatoreasca , dosarul catre anrp il fac eu sau pe baza cererii depuse la ... (vezi toată discuția)