avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1197 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Salutare la toti
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Salutare la toti

Am o problema,pe data de 25 ianuarie 2011 am vandut masina mea in baza unui contract de vanzare cumparare facut la o ghereta din acea unde dai 50 lei si iti scriu aia tot.Acum problema mea este ca cel care a cumparat masina imi era un prieten bun si am fost de acord ca banii conveniti pe contract sa ii primesc in aproximativ o saptamana dar el ce-a facut a condus masina fara permis a fost prins de politie si acum nu imi mai da banii dar ba mai mult a inebunit spunandu-mi sa ii predau actele masinii cu totul ca el vrea masina.Eu am martori ca el nu a dat banii si ca sa convenit sa imi dea in aproximativ o saptamana dar nici pana azi nu am vazut un leu.
Procesul lui incepe in aproximati o luna se duce la procuror si dupa in nu stiu cat timp va aparea si la judecator,e eu pot sa ma apar impotriva lui prin abuz de incredere sau mai exista si alta modalitate de a rezolva situatia cu masina mea ca practic eu nu iam scos actele de la administratie sau ceva deoarece conventia era cand are banu merge cu mine si le scot pe loc toate actele ?

Alte discuții în legătură

Art. 85 cod rutier d_nelu d_nelu Buna ziua. Am o intrebare referitoare la art. 85 cod rutier. Aici se specifica faptul ca \"punerea in circulatie sau conducerea pe drumurile publice al unui ... (vezi toată discuția)
Asa zisul asociat sau angajator stefanlau stefanlau buna ziua! Am inceput in anul 2014 in luna martie sa lucrez ca agend vanzari,intr-un domeniu nou si anume vanzare tigla metalica. Am stat la aceasta firma ... (vezi toată discuția)
Vanzare auto anulare contract viorel_georgescu53 viorel_georgescu53 In 8 oct . am vanduta masina personala .Cumparatorul a facut ce probe a dorit , a circulat , a ascultat motorul chestii de rutina etc..am mers am facut act de ... (vezi toată discuția)