M-am bagat girant la prietena unui fost coleg pentru a recupera o suma care mi-o datora....Acum am primit tel de la banca ...rata este in urma cu 2 luni si ea nu raspunde...deci a sunat la mine.Am incercat sa dau de ei dar momentan in zadar.Am platit eu o rata dar cu numele si cnp-ul meu(asa am fost sfatuit)..pentru a nu deveni rau platnic.Ce nu stiu sigur e daca ea tot nu vrea sa plateasca si platesc eu tot...apoi o pot da in judecata,pentru a recupera banii....ca de muncit munceste....Daca nu platesc nici eu am inteles ca tot pe mine ma ia recuperatorul la bani marunti...Astept informatii...Va multumesc
Buna seara, din punctul de vedere al bancii aveti exact aceleasi obligatii respectiv acelea de a achita rata. Tocmai de aceea ati semnat amandoi contractul de credit, banca e indreptatita sa isi recupereze rata atat de la d-na cat si de la dvs. Daca aceasta nu se va mai plati banca va lua demersurile pt inceperea executarii silite, astfel dc vorbim de un credit fara garantii imobiliare, primul lucru care se va intampla va fi faptul ca vi se va pune poprire pe salar, adica va vor retine 25% din salar (nu sunt sigura in privinta procentajului). In plus veti fi raportat in bazele de date Biroul de credit Centrala Riscurilor Bancare ca fiind rau platnic lucru care va va impiedica sa accesati orice tip de credit timp de 5-7 ani. Va recomand sa discutati problema cu banca pt a va oferi o solutie si eventual ulterior cu un avocat pt a vedea cum puteti rezolva probleme cu d-na respectiva. Seara buna!
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Girant la "prieten"
collen
M-am bagat girant la prietena unui fost coleg pentru a recupera o suma care mi-o datora....Acum am primit tel de la banca ...rata este in urma cu 2 luni si ea ... (vezi toată discuția)