avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Renault Symbol
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Renault Symbol

Cer un sfat avizat vis a vis de acest automobil Renault Symbol. Parcurgeam un drum spre o localitate in afara Bucurestiului si la un moment dat masina s a oprit( a murit). Nu facusem revizia tehnica la perioada respectiva. Mi s a spus ca s a defectat motorul. Problema mea este daca in aceste conditii beneficiez de service gratuit din partea firmei. In alta ordine de idei am cautat un motor si nu am gasit la un pret accesibil. As dori sa stiu daca mai am vreo solutie sa mi pot repara masina.Va multumesc si astept un raspuns:(
magdutaa
Cel mai recent răspuns: Alvaro Liniers , Avocat 12:26, 6 Februarie 2011
Acest date nu sunt suficient pentru a negotia cu firma. Ai cumparat de la prima mana, reviziile erau de mult trecute. Avea mai putin de 100 mii de Km., ce s-a intamplat concret. Nu poti sa te duci la o persoana sa iti vada masina, motrului, si sa va da un raport despre defectiunile avute. Uitate la adresa oficiala a firma Renault. Vorbeste cu responsabil firmei, cu raportul facut si faci cercetare asupra modelul respectiv in mai multe forumuri. Aici nu e locul prea potrivit pentru asa ceva.
Succes!.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Posibilitatea schimbarii autoturismului in perioada de garantie! mass mass Buna ziua! Va rog sa ma indrumati intr-o problema! Este vorba despre o masina Ford Focus luata in august 2010 noua. - In luna ianuarie 2011 am sesizat ... (vezi toată discuția)
Buna seara,in urma cu o luna am cumpărat o mașina de la un ... bocanceag@gmail.com bocanceag@gmail.com Buna seara,in urma cu o luna am cumpărat o mașina de la un dealer auto,dupa 1 luna de zile mașina s-a defectat,de vina ar fi motorul, piston topit,bucati ... (vezi toată discuția)
Pierdere garantie auto sorin67 sorin67 Am cumparat un Logan 1,4MPI prin firma in 2008 si datorita faptului ca am circulat foarte putin, circa 1000(una mie) km in primul an, nu am mers la revizia ... (vezi toată discuția)