avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... somaj tehnic
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

somaj tehnic

cum se sanctioneaza un administrator atunci cand in acte angajatii apar in somaj tehnic,platiti din fondul de salarii si scutiti de plata asigurarilor,dar de fapt si de drept ei isi continua munca zilnic?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:59, 9 Februarie 2011
@ mar_cat98
este vorba despre persoana dvs sau de alti colegi ? ... sesizarea se poate depune in nume propriu si nu in numele altcuiva.
sa ma exprim corect:
somajul tehnic a fost intre anii 2009 si 31 dec 2010
Am inteles .. incercati sa faceti sesizare, dar cum probati ca in perioada somajului tehnic ati fost la munca ?
somajul tehnic prevazut de ultima ordonanta,respectiv scutirea de contributii sociale pe o per de 90 de zile calendaristice,dar care a functionat doar in acte si la sustragerea administratorului de a plati taxele la stat
d-vst ma-ti indrumat catre anaf........ei cum pot verifica sau proba ?deci este greu si pt .ei si pt mine .......

Alte discuții în legătură

Reclamatie lovdreams lovdreams Salut.Cine poate sa-mi dea si mie adresa corecta a Ministerului de Finante ( ca am inteles ca are in subordine si ANAF si Garda Financiara si pe net am gasit ... (vezi toată discuția)
Somaj tehnic teisoara teisoara O parte dintre angajatii unei societati din Galati cu capital privat sunt in urmatoarea situatie: - decizie somaj tehnic dar patronul le-a spus ca trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Art.52(1) lit.d codul muncii rosu gheorghe rosu gheorghe Care este perioada maxima de aplicare a art.52(1)lit.d coroborat cu art.53(1) ambele din Codul Muncii? (vezi toată discuția)