va rog sa ma ajutati si pe mine cu raspunsul la o intrebare.concubinul meu are probleme cu drogurile si pentru ca avea nevoie de bani mergea in zona piata unirii si orienta masinile in parcare,asteptand bani de la soferi.a primit cateva amenzi pe care nu le-a platit.poate e util sa precizez ca nu are bunuri pe numele lui.in aceasta situatie i s-a intocmit dosar penal pentru cersetorie.ce ar trebui facut in situatia asta?avand in vedere ca de curand am primit instiintare sa se prezinte la tribunal in calitate de inculpat pe data de 30 mai si,deci,presupun ca este chemat pentru aceasta problema.ce pedeapsa i s-ar putea da?multumesc anticipat
Bineînţeles că MP a aplicat amenda penală, organul de poliţie efectuează u.p. , face o propunere procurorului în sensul trimiterii în judecată a invinuitului/inculpatului sau o propunere de n.u.p., procuror care poate confirma sau infirma propunerea organului de cercetare penală. Amenda penală nu o putea da poliţia!;)
Dosar penal
matzu
Buna ziua ,
Am un verisor pe adresa caruia a venit o citatie de la o sectie de politie din bucuresti , pentru a se prezenta la sediul acestora . Sus scrie ... (vezi toată discuția)
Abuz de incredere
cris_deo
Buna seara. Am facut o sesizare la politie pt un abuz de incredere , persoana pe care am reclamat-o a fost chemata la politie si si-a insusit fapta adica un ... (vezi toată discuția)