avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Impunere contract de management pentru director si ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Impunere contract de management pentru director si director economic

Sunt director economic la o SA si am incheiat un contract de management cu societatea. Presupun ca din punct de vedere al contributiilor sociale este impus la fel ca si un venit din activitati independente - respectiv venituri din contract de mandat comercial ( retinere doar impozit + D 205) - inregistrare contract la ANAF -
Directorul societatii are contract de mandat conform Legii 31/1990 si este impus ca un venit asimilat salariului (impozit, retinere si plata contributiilor sociale + FF2) - inregistrare contract la RC -
Este corect? Va multumesc anticipat pentru raspunsuri.

Alte discuții în legătură

Cum e impozitat un contract de management? cibmedia cibmedia Sunt interesat de felul in care se taxeaza de catre Fisc un contract de management de tip retainer, si unde trebuie înregistrat. Mentionez ca am un contract ... (vezi toată discuția)
Impozitare contract management OvidiuL OvidiuL Data post: Luni, 1 Februarie 2010, 17:08 Subiect: Impozitare Contract Management/Administrare Buna ziua. Revin cu un subiect la care nu am gasit/primit ... (vezi toată discuția)
Administrator teodor82 teodor82 Ca si administrator pot incheia un cim cu societatea pe care o administrez, avand in vedere ca nu sunt si asociat al respectivei societati? Contractul de ... (vezi toată discuția)