avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 246 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... nerespectarea conditiilor pentru ocuparea unui loc de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

nerespectarea conditiilor pentru ocuparea unui loc de munca

Buna ziua,
as dori sa stiu cum sa procedez pentru ca ocuparea unui loc de munca sa se faca corect si legal. Mentionez ca am certitudini ca exista frauda si ca acest post nu va fi legal ocupat( concursul va fi fraudat). Va mutumesc
Conditiile sau cerintele de inscriere la un astfel concurs sunt de regula stabilite de o comisie interna care le poate face in asa fel incat sa corespunda profilului unui anumit candidat.
Daca examenul are si proba orala - indiferent ce inseamna asta, evaluarea cunostintelor profesionale sau interviu, parerea mea e sa va resemnati pentru ca nu veti putea avea nicio proba a fraudei, oricat de evidenta ar fi pentru cei din interiorul firmei. Proba orala se da doar cu membrii comisiei, de catre fiecare candidat in parte si practic nu aveti cum sa o contestati. Cred ca o posibilitate ar fi sa atrageti atentia presei locale, poate candidatul/candidata e vreun ''nume'' al locului. Cat despre implicarea conducerii firmei, fiti convins ca fara acceptul/initiativa acesteia, acel post n-ar fi existat.
Ultima modificare: Miercuri, 9 Februarie 2011
ContSters126200, utilizator
Din pacate acest fenomen este larg raspandit...mai greu insa de dovedit...in primul rand trebuie verificat daca au fost respectate cerintele in legatura cu scoaterea la concurs a postului, se pot verifica lucrarile scrise ale participantilor si eventual se poate reevalua de catre o noua comisie candidatul asupra caruia planeaza suspiciunea...insa repet, cam greu de rezolvat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor Matei Eugen Marius Matei Eugen Marius La scoaterea la concurs a postului de consilier juridic , auditor , economist la o institutie publica exista vreo lege care sa impuna cerinta de participare ... (vezi toată discuția)
Organizare concurs registrator medical madalyna45 madalyna45 Buna ziua revin cu subiectul privind concursul pentru registrator medical cu vechime in specialitate(activitate) de 6 luni. Am depus dosarul pentru ... (vezi toată discuția)
Post scos la concurs ContSters79307 ContSters79307 Azi, 06.04.2009 , intrand pe site-ul AJOFM , am vazut ca sunt 2 posturi scoase la concurs , in invatamant ( la o gradinita ) in speta un post de secretara ( cu ... (vezi toată discuția)