avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 335 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general agricultor - cotizatii?????
Discuție deschisă în Contabilitate în general

agricultor - cotizatii?????

sunt agricultor[dar nu agricultor-pfa] si am un venit infim [sub 4 salarii brute pe an] dovedit prin hirtii dealtfel [de primarie-registrul agricol] sunt obligat prin lege la plata : cas si alte obligatii aferente oricarui angajat,sau fac un contract cum vreau eu ,momentan nu sunt angajat.#-o

Alte discuții în legătură

Pfa nuta_statache nuta_statache As dori sa-mi deschid un PFA. Am 45 ani, si momentan nu lucrez. Care sint taxele, darile, .... ce trebuie sa le platesc dupa infiintarea PFA-ului , unde / ... (vezi toată discuția)
Asigurare de sanatate obligatorie... ContSters277959 ContSters277959 Buna seara, Sotul meu(cetatean non-UE) nu si-a platit asigurarea e sanatate obligatorie de la sfarsitul anului 2008.A lucrat la cateva firme,dar doar ... (vezi toată discuția)
Contributii cas si cass ca si pfa? casandralin casandralin Pana in luna Noiembrie am avut contributiile la CAS si CASS platite de angajator ( aveam contract pe perioada nedeterminata) eu fiind si PFA. Incepand cu ... (vezi toată discuția)