avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 961 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii venituri
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

venituri

Pot sa aflu ce venituri are sotul meu daca ma duc la Finante Publice si cer veniturile lui pe ultimele 6 luni?Am impresia ca imi ascunde venitul lui lunar.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: important , utilizator 18:33, 6 Februarie 2011
Nu puteti afla o asemenea informatie. Salariul este confidential,Fisa fiscala in care sunt inscrise aceste date,nu este un fornular care sa poata fi pus la dispozitia cetatenilor, de care Administratia Finantelor Publice.
VA MULTUMESC

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie de avere (functionar public) wideace wideace Buna ziua. Avem urmatoarea situatie: 2 soti casatoriti legal, amandoi cetateni romania, cu regimul separatiei de bunuri. Unul dintre soti este functionar ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara myramas myramas va salut. va rog sa-mi spuneti, ce demersuri as putea face pt a dovedi faptul ca fostul meu sot nu este un simplu angajat ci un asociat unic la o societate si ... (vezi toată discuția)
Clarificare privind procedura de solicitare a unui ajutor judiciar padriani padriani Buna ziua, As dori o clarificare privind procedura de solicitare a unui ajutor judiciar. In urma acestei solicitari am primit de la Judecatorie o ... (vezi toată discuția)