avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... act de donatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

act de donatie

donatie o casa de 10 metri patrati pe 5 metri patrati cu act de mostenitoe cat mar costa sa imi faca bunica aceasta donatie
Cel mai recent răspuns: Fintina Roxana , Notar 18:11, 7 Februarie 2011
depinde de zona unde este casa, de anul constructiei, etc. mergeti la un notar si va va spune care sunt taxele pe care ar trebui sa le platiti.
va costa masuratorile topografice, inscrierea certificatului de mostenitor aceasta pe linga taxele notariale care includ onorariul, si inscrierea contractului de donatie taxe car e se calculeaza in functie de zona situarii imobilului, masuratorile topografice. Cu o adeverinta cu pozitia de rol din care sa reiasa anul construirii casei de la primaria unde este situat imobilul se poate obtine o expertiza mai mica in consecinta taxe notariale scazute.
va costa masuratorile topografice, inscrierea certificatului de mostenitor aceasta pe linga taxele notariale care includ onorariul, si inscrierea contractului de donatie taxe car e se calculeaza in functie de zona situarii imobilului, masuratorile topografice. Cu o adeverinta cu pozitia de rol din care sa reiasa anul construirii casei de la primaria unde este situat imobilul se poate obtine o expertiza mai mica in consecinta taxe notariale scazute.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legalizare act vanzare cumparare gabi_br.ro gabi_br.ro cat costa si cum se calculeaza valoarea ce trebuie platita pt un act de vanzare cumparare a unui apartament cu valoare de 70000 ron?exista un procent fix ... (vezi toată discuția)
Costuri notar ( acte ) ptr cumpararea unei garsoniere cosmin10 cosmin10 Buna ziua As dori sa stiu cat costa sau cat ma costa la notar sa fac actele pentru cumpararea unei garsoniere de 25 mp in valuare de 16 000 euro. Astept ... (vezi toată discuția)
Vanzare imobil laura_agapy laura_agapy As dori sa stiu cat ar costa actele de vanzare- cumparare la notariat daca mama mea imi vinde mie casa. Casa are 80 mp iar terenul 187 mp. Ma gandesc ca poate ... (vezi toată discuția)