avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1843 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Costuri notar ( acte ) ptr cumpararea unei garsoniere
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Costuri notar ( acte ) ptr cumpararea unei garsoniere

Buna ziua

As dori sa stiu cat costa sau cat ma costa la notar sa fac actele pentru cumpararea unei garsoniere de 25 mp in valuare de 16 000 euro.
Astept raspunsuri
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters141818 , utilizator 23:55, 14 Februarie 2012
Depinde de unde este situat imobilul pentru ca in functie de zona limitele din grila de onorarii notariale pot fi diferite.
Mergeti la un birou notarial si vi se vor calcula taxele in functie de grila de expertiza imobiliara pt uzul notarilor. Aceasta expertiza se face in functie de zona, anul construirii, etaj....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cat costa actele de vanzare cumparare? lucialuca lucialuca Buna seara! Cat m-ar costa actele de vanzare cumparare pentru un apartament pe care il cumpar cu 55.000 euro? Actele costa diferit in functie de zona in care e ... (vezi toată discuția)
Vanzare imobil laura_agapy laura_agapy As dori sa stiu cat ar costa actele de vanzare- cumparare la notariat daca mama mea imi vinde mie casa. Casa are 80 mp iar terenul 187 mp. Ma gandesc ca poate ... (vezi toată discuția)
Pret succesiune roxicutza86 roxicutza86 cam la ce pret ajunge o succesiune in care ca mostenire ramane un apartament cu 2 camere estimat la 120 000 (vezi toată discuția)