#-o reprezinta dreptul de creanta (al meu) la achitarea unui apartament proprietatea exsotiei.S-a stabilit circa 43000 lei la valoarea perioadei 1985-1996 (s-au platit ratele).instanta a zis "suma care se actualizeaza la data platii".Nu a fost de acord, a facut recurs pina la curtea de apel, unde s-a stabilit sa se indexeze suma, in urma expertizei a iesit aprox 9000 RON ?!. Aici nu mai stiu...de la circa 1/3 din valoarea unui apartament inainte de '89( el valora 128211 lei) am ajuns sa primesc mai nimic.
cum trebuie sa actionez sau cine poate sa ma ajute sa demonstrez in justitie care este suma reala, la valoarea de azi 2011 a banilor ce mi se cuvin
Inteleg ca procesul s-a terminat ,deci hotararea este definitiva si irevocabila.Trebuia sa va angajati avocat nu sa asteptati sa se termine procesul.
Nu aveti ce sa mai faceti.
Drept de creanta
conpama
Buna ziua, va rog sa ma ajutati intr-o mare dilema:
Daca intr-un partaj am un drept de creanta pentru un apartament (40% din acesta, stabilit prin hotarare ... (vezi toată discuția)
Drept de vanzare
mar4905
Sunt proprietar unic mostenitor apartament,timp de 2 ani dupa decs tatal meu am preluat ratele si am achitat impreuna cu sotia integral apartamentul, in ... (vezi toată discuția)