avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 419 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... crima?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

crima?

am o informatie ca tatal meu ar fi arestat pentru crima in judetul hunedoara. cum pot sa aflu daca e adevarat?
Cel mai recent răspuns: tytovici , utilizator 03:13, 10 Februarie 2011
puteti solicita informtii la parchet
stimata doamna daca e adevarat cum pot sa aflu unde isi ispaseste pedeapsa in ce penitenciar
Daca este arestat preventiv nu se afla in penitenciar.
Incercati sa depuneti o plangere scrisa la parchet daca nu veti obtine informatii verbale.
Poate fi si in penitenciar,chiar daca este arestat prevetiv,de pilda pentru motive de sanatate sau pentru efectuarea unor expertize,etc
Mergeti la Parchetul de pe langa Tribunalul Judetean si interesati-va de starea sa si unde se afla incarcerat
din zvonuri se pare ca el s-ar fi recunoscut faptele. eu merg la parchetul din targu jiu sau cel din deva. faptele s-au petrecut e teritoriul judetului hunedoara oras uricani. va multumesc anticipat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arest preventiv timea82 timea82 Buna seara , as avea nevoie de niste informatii . Am aflat ca un vechi prieten este in arest preventiv de vreo 3-4 luni , nu stiu cum sa iau legatura cu el nu ... (vezi toată discuția)
Condamnare 2 ani inchisoare, cu executare pt conducere fara permis. 18elena 18elena Ce se intampla dupa ce ai fost condamnat la 2 ani inchisoare cu executare, hotararea este definitiva. Cata perioada se face in inchisoare? In inchisoare toti ... (vezi toată discuția)
arest domiciliar robertateglas robertateglas Buna seara, va rog frumos sa ma lămuriti si pe mine cu o problema personala. Sotul meu a fost in arest la domiciliu 1 an si 4 luni in baza mandatului de ... (vezi toată discuția)