avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 855 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Demisie presedinte asociatie de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Demisie presedinte asociatie de proprietari

Buna ziua.

Din motive personale vreau sa-mi dau demisia din functia de presedinte de asociatie de locatari . In acest sens am afisat un convocator de sedinta langa care am afisat si demisia mea . Prezenta la prima sedinta a fost sub 50% deci nu am tinut-o iar la cea de-a doua sedinta programata prezenta a fost si mai scazuta (adica doar 3 locatari din 20) . Pana la alegerea altui presedinte de catre adunarea generala cine preia sarcinile acestuia? Comitetul executiv este format din presedinte , cenzor si doi membri si administrator.
Cel mai recent răspuns: masso , utilizator 20:31, 19 Mai 2017
Tare complicati situatia, daca nu cunoasteti legislatia.Presedintele numeste un vice presedinte dintre membri comitetului executiv care isi preaia obligatiile presedintelui si va organiza noi alegeri in termen de 90 zile.
si daca nimeni nu vrea sa preia nici functia de vicepresedinte?...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Delegare 123321123 123321123 presedintele a demisionat,vicepresedintele nu mai poate indeplini atributiunile presedintelui...poate delega orice persoana pt indeplinirea atributiilor sau ... (vezi toată discuția)
Demisie pandatao pandatao Buna ziua! Ce se intampla in situatia in care presedintele unei asociatii isi da demisia, Il numeste pe singurul membru ramas in Comitetul Executiv ca sa ... (vezi toată discuția)
Probleme grave in cadrul asociatiei valentin1972 valentin1972 in anul 2003 asociatia a ramas fara presedinte si administrator. din 2003 pina in 2012 de incasari plati sialte probleme s a ocupat un locatar din bloc fara sa ... (vezi toată discuția)