Divortul si partajul pot constitui o singura cerere cu doua capete, dar, pentru ca latura cu partajul dureaza mai mult, este mai operativ sa se introduca intai divortul, prin actiune proprie, si apoi partajul, prin actiune separata.
De asemeni, poti introduce partaj si fara sa ceri divortul, nu au legatura.
Depinde ce interes ai, care cerere este mai urgenta.
nu sunt la mijloc copii minori;doar o fiica de 28 ani care nu se implica.sotia,in principiu se declara deacord,dar inca nu se pronunta si se arata interesata de partea materiala.in ceace ma priveste sunt total dispus sa simplific situatia atat cat este omeneste posibil;deci cum ma sfatuiti sa procedez?
mentionez,daca ajuta cu ceva,ca suntem in fapt despartiti de peste 3 ani,locuim in orase diferite si am intrerupt orice legatura.eu sunt cel care a parasit domiciliul si momentan negociem divortul prin intermediul fiicei.
Divort
ro_red_rosu
Sunt casatorita de 12 ani si nu am copii, doar un apartament cumparat impreuna , se poate divorta de comun acord la notariat? cat dureaza si se da termen de ... (vezi toată discuția)
Divort
lidicut
Can va intra in vigoare noua lege a divortului,lege dupa cre se poate legaliza desfacerea casatoriei la notar sau la ofiterul starii civile care a oficiat ... (vezi toată discuția)