avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... oprire apa calda restante RADET
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

oprire apa calda restante RADET

Buna ziua, locuiesc intr-un bloc de 10 etaje cu 5 cinci scari, iar la scara unde locuiesc ni s-a oprit apa calda pentru ca exista restante catre RADET in valoare de 4000 lei. Restantele la intretinere pt aceasta scara sunt de 12500 lei, dintre care o singura persoana are 7800 lei. Este legala aceasta masura, in conditiile in care ceilalti locatari ai scarii sunt cu plata intretinerii la zi? Poate fi oprita apa calda de catre RADET doar la o singura scara? Ce putem face in acest caz? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 10:12, 7 Februarie 2011
Scara dv. este asociatie separata?
RADET opreste furnizarea daca s-a depasit termenul de scadenta de gratie la o factura si dupa ce someaza asociatia. O face legal si conform contractului cu asociatia de proprietari. Avand contor de bransament separat (spuneti ca exista o datorie de 4000 lei la scara dv.) si factura separata intrati in aceasta situatie.
Dupa cum spuneti in afara de persoana cu 7800 lei restanta mai sunt si altii cu restante pana la suma de 12500.
Ce se poate face? Sa faceti o cheta printre restantieri, sa strangeti suma de 4000 lei, sa achitati restanta la RADET.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apa calda oprita din cauza restantierilor Titirez69 Titirez69 Buna ziua, Am o problema si nu stiu de unde sa incep. In urma cu 2 saptamani a fost oprita apa calda din cauza unui numar de 7 restantieri pa scara ... (vezi toată discuția)
Apa rece pentru ...apa calda! peraspera peraspera Cum calculari dv ceea ce trensmite RADET catre Apa Nova si Apa Nova factureaza? \" 265 mc. apa rece pentru incalzire apa calda. Apoi, Radet scrie ca a consumat ... (vezi toată discuția)
Autodebransare Stefan Banica Stefan Banica Buna seara, Am si eu o intrebare pentru un avocat si anume :daca sunt cu plata intretinerii la zi insa sunt restantieri in bloc iar din cauza asta in bloc ... (vezi toată discuția)