avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1065 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de munca

Buna ziua!

Solicit o lamurire pentru urmatoarea situatie:
am un SRL la care sunt asociat unic si administrator,
desemnat prin statutul societatii.Doresc sa stiu daca
pentru a lucra in propriul meu magazin am nevoie de
contract de munca sau pot lucra in calitate de patron
sau trebuie sa am vreun contract pentru a plati ceva contributii.
Mentionez ca sunt si pensionar .

Multumesc si o zi buna!

Cel mai recent răspuns: amykary , utilizator 10:26, 7 Februarie 2011
Puteti lucra fara contract, in calitate de asociat va aduceti aportul prin munca(neplatita), iar ca administrator numit prin actul constitutiv, de asemenea.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ca asociat si administrator al unei societati comerciale, pot lucra fara contract individual de munca? adriacst adriacst Buna ziua! Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema . Eu si sotul meu suntem asociatii unei SRL, eu detin si calitatea de administrator. Am deschis un ... (vezi toată discuția)
Cum se numeste administratorul unui srl cu asociat unic si ce obligatii sociale are? maricon maricon Asociatul unic al unui srl pentru a fi numit si administrator la acelasi srl trebuie sa incheie un contract de administrare? Potrivit legii 263/2010 ... (vezi toată discuția)
Asociat-unic gazdatunde gazdatunde Buna ziua! Am o intrebare, un asociat-unic poate sa lucreze la firma, fara sa fie angajat? De la ITM au zis ca tebuie sa fie angajat cu contact de munca! Va ... (vezi toată discuția)