avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... declaratia inventar pentru concedii medicale si ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

declaratia inventar pentru concedii medicale si indemnizatii

Buna dimineata!
Imi puteti spune va rog, este necesar sa depun declaratia inventar privind contributia pentru concedii medicale si indemnizatii, daca nu am facut cerere de recuperare?
Mentionez ca nu avem restante dar avem sume de recuperat.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Crissa C , Consilier juridic 12:41, 7 Februarie 2011
NU.
„Declaratia-Inventar privind contributia pentru concedii si indemnizatii de asigurari sociale de sanatate aflate in sold la 31 decembrie 2010 si neachitate pana la data de 31 ianuarie 2011, inclusiv accesoriile aferente pe ani fiscali si soldul sumelor de recuperat de la bugetului Fondului National Unic de asigurari sociale de sanatate”,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum sa depun declaratia de inventar? kzst kzst Din motive administrative, contabila a placat de la firma, si eu trebuie sa depun declaratiile...dar cum sa depun declaratia de inventar, daca in balanta nu am ... (vezi toată discuția)
Declaratie inventar concedii medicale EUROC EUROC daca nu am avut in sold nimic la 31 ianuarie ,si am de recuperat de la fnuass,dar nu a fost depusa cerere de restituire ,cum fac declaratia? In declaratie la ... (vezi toată discuția)
Declaratia inventar cass teo.madalina teo.madalina In legatura cu declaratia inventar care trebuie depusa sa casa de sanatate pana la data de 15.02.2011, aceasta declaratie trebuie depusa de toti ... (vezi toată discuția)