avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 980 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... taxa notariala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

taxa notariala

Mama doreste sa imi lase mie apartamentul in care locuim cu acte de vanzare-cumparare.Ea este unicul proprietar al apartamentului in care locuim.Cam care este impozitul care se plateste pentru aceasta tranzactie?(suma aproximativa).Apartamentul este in Bucuresti,zona gara de nord,3 camere,suprafata aprox. 60 mp..Daca puteti sa imi spuneti cam care e suma aproximativa,sa imi pot face niste calcule
Cel mai recent răspuns: ContSters4579 , utilizator 13:04, 7 Februarie 2011
...fiind rude de gr I impozitul se plateste la valoare pe care o declarati dvs indiferent de valoare lui de catalog...si e 2 sau 3 % in functie de data dobandirii...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare imobil kisslivia kisslivia Buna ziua, Sora mea care locuieste in u.e.,a cumparat printr-un mandatat (o prietena de a ei,ptrca ea nu a putut fi prezenta ) un apartament.Acum,dupa 10 ... (vezi toată discuția)
Pentru evaluatori -- scadere datorata crizei pentru un teren intravilan nekrous nekrous Buna ziua, Daca evaluez acum un teren intravilan, in \'zona 2\', cu utilitati, acces, regim de constructie fara limitari, intr-un municipiu de 100.000 ... (vezi toată discuția)
Cost estimativ contract de intretinere parinti pynu pynu Buna seara , intrebarea mea este urmatoarea , tatal meu detine 2 imobile un apartament si o casa si as dori sa stiu cum pot face contract de intretinere cu ... (vezi toată discuția)