avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Constituire parte civila
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Constituire parte civila

S-a intentat un proces pt neplata salariilor unor angajati. Procesul a fost cuprins ca proces penal, ca inselaciune. La pretentii, partea civila a uitat sa precizeze sa i se plateasca toate salariile neplatite. Doresc sa va intreb daca la prezentarea urmatoare in instanta, partea civila mai poate sa adauge ca pretentii plata salariilor. Cam in ce valoare se pot cere daunele morale? Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: adin67 , utilizator 11:42, 7 Februarie 2011
partea civila pana la solutionarea pe fond a cauzei poate completa cererea sa in ceea ce priveste pretentiile sau printr-o actiune (pe civil) separata in pretentii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces penal pt inselaciune didyyna didyyna Am lucrat cateva luni la o firma si nu mi s-a platit nici un salar. Am dat declaratie la politie impotriva angajatorului si dupa ce cazul a fost inaintat la ... (vezi toată discuția)
M-am constituit parte civila cu pretenții daune morale intr-o ... Cornely Cornely M-am constituit parte civila cu pretenții daune morale intr-o cauza penala care a fost clasat privind suspectul în temeiul prescrierii răspunderii penale (8 ... (vezi toată discuția)
Daca nu m-am constituit parte civila in procesul penal, ma pot indrepta pe calea civila? alecsiaflorin alecsiaflorin in 09/05/2012 a fost pronuntata sentinta intr un proces penal in care am fost parte vatamata.v as ruga sa mi spuneti daca pot intenta un proces civil in acest ... (vezi toată discuția)