avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Despagubiri administratia de locatari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Despagubiri administratia de locatari

Doresc sa stiu care sunt sansele de a castiga un proces cu o asociatie care a facut in ultimi 3 ani reparatii gresite sau cu firme fara sa aiba garantiie la lucrari si in urma acestor reparatii am infiltratii si mucegai in doau camere.iar tencuiala exteriaoara s-a macinat din cauza apei care se scurge pe peretele exterior.
Cel mai recent răspuns: cavallis , utilizator 20:17, 7 Februarie 2011
pana la proces trebuie sa instiintati conducerea asociatiei ca aveti infiltratii in casa. Sa insistati sa se remedieze, sa cheme firma care a facut reparatiile, sa primiti raspuns in scris, sa discutati in sedinte...
Daca vedeti ca nu se iau masuri, intentati o actiune in instanta, avand dovezile de care spuneam mai sus, va judectai si instanta poate obliga asociatia sa repare, sa va despagubeasca...
Si eu am un ap.la ultim etaj, au reparat locatorii cu un vecin care"se pricepea", a venit iarna si mi se infiltra apa in ap...dar eu mam suit pe terasa scarii si am refacut hirdo-izolatia unde erau probleme pe banii si timpul meu...- daca stateam dupa cei de la asociatiei...de 5ani ar trebui sa am "piscina , spa", sau mai stiu eu ce in ap., numai casa de locuit nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu terasa blocului - asociația nu mă ajută crialex crialex Buna ziua. As vrea sa ma ajutați cu un sfat, daca se poate... Locuiesc la ultimul etaj al unui bloc de 10 etaje. Din martie 2019 am probleme cu ... (vezi toată discuția)
Balconul este parte comuna ? cine plateste reparatiile ? cristel52 cristel52 Stau la et, 10 si am hotarat sa izolez terasa cu polistiren extrudat pe toata suprafata corespunzatoare ap; meu. Initial presedintele asociatiei de locatari ... (vezi toată discuția)
Lucrare prost facuta Emil_77 Emil_77 In toamna trecuta s-a refacut in intregime hidroizolatia de pe bloc. Inainte de a incepe lucrarea le-am solicitat sa acorde atentie pentru ca in dreptul ... (vezi toată discuția)