avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Acord de principiu de la Primarie pentru construirea ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Acord de principiu de la Primarie pentru construirea unei linii de productie peleti?!

O persoana solicita constructia unei linii de productie peleti.In acest scop a depus o cerere prin care solicita un acord de principiu de la Primarie,urmand ca ulterior sa obtina autorizatiile.
Doresc sa intreb daca a mai emis cineva un astfel de acord de principiu.
Cel mai recent răspuns: lauricu , utilizator 19:14, 9 Martie 2011
Se solicita certificat de urbanism

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuzurile functionarilor primariei alinh alinh Buna ziua Am si eu o chestiune de rezolvat si anume am depus la primarie un dosar pentru obtinerea autorizatiei de construire conform legii 50/1991.Adresele ... (vezi toată discuția)
Intabulare casa sanda chis sanda chis Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu pasii care trebuie facuti pentru intabularea casei. Autorizatia de constructie a fost emisa in 2012, casa nu a fost luata ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie muadib muadib Buna ziua. Detin un teren pe firma la care sunt asociat unic. Pe acest teren intentionez sa amplasez un chiosc din lemn, prefabricat (modular), pentru care ... (vezi toată discuția)