avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... functie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

functie

Buna ziua. O persoana care are diploma de inginer (nu contructii) si un curs de tehnician contructii poate fi angajata ca inginer constructii sau doar tehnici an constructii?

Alte discuții în legătură

Angajare pe post de inginer danee99 danee99 buna ziua! va rog sa-mi spune-ti care sunt posibilitatile de angajare in interiorul unei firme daca sunt in anul II(mai am doi pana termin) in domeniul ... (vezi toată discuția)
Calificare si incadrare pe post george_x george_x cineva a pus o intrebare asemanatoare, dar raspunsul n-a fost foarte clar. 1) sa spunem ca eu vreau sa angajez pe cineva pe un post diferit de calificarea ... (vezi toată discuția)
Incadrare pe post inginer fara diploma de licenta mediterr mediterr Buna ziua, Am situatia urmatoare: Directorul a decis sa angajeze un inginer constructii hidro ca ar fi avut nevoie in structura sa. Mi-a reprodus toate ... (vezi toată discuția)