avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... incadrare pe post inginer fara diploma de licenta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

incadrare pe post inginer fara diploma de licenta

Buna ziua,

Am situatia urmatoare:

Directorul a decis sa angajeze un inginer constructii hidro ca ar fi avut nevoie in structura sa.
Mi-a reprodus toate documentele de care aveam nevoie pentru a-i intocmi CIM si printre altele in loc de diploma de licenta mi-a fost inmanata o adeverinta din care reiese ca a absolvit facultatea fara diploma de licenta. Directorul insista sa-l incadreze pe functie de ing. constr. hidro. Zilele trecute imi comunica directorul ca nu a luat examenul de licenta si ce este de facut in situatia asta? Mai poate fi incadrat pe acelasi post? Cum il pot incadra pe alt post conform pregatirii sale (de absolvent fara licenta)?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:42, 28 Februarie 2012
puteti sa-l angajati ca : tehnician hidrolog - cod COR 311111; Tehnician constructor - cod COR 311203 ; Tehnician proiectant in constructii - cod COR 311207
Ultima modificare: Marți, 28 Februarie 2012
Cornel Vasile, Consilier juridic
Dar retrogradarea din functie nu este o consecinta a abaterii disciplinare?
Cum trebuie formulata decizia de modificarea a functiei intr-o functie inferioara?
Nu este vorba despre o retrogradare, ci de o modificare a functiei. In acest sens, se incheie un act aditional la c.i.m. ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare cor inginer colegiu chilipepper chilipepper Buna ziua, Am nevoie de ajuorul dumneavoastra intr-o problema. Unul dintre colegii mei a fost incadrat gresit ca \"Inginer masini-unelte\", el avand doar ... (vezi toată discuția)
Calificare si incadrare pe post george_x george_x cineva a pus o intrebare asemanatoare, dar raspunsul n-a fost foarte clar. 1) sa spunem ca eu vreau sa angajez pe cineva pe un post diferit de calificarea ... (vezi toată discuția)
Sfat practic: aplicare "retrogradare disciplinara" smeagull smeagull Buna ziua, Situatie teoretica: Se da un ... inginer constructor, pentru care angajatorul ar decide aplicarea unei sanctiuni disciplinare constand in ... (vezi toată discuția)