buna ziua!
va rog sa-mi spune-ti care sunt posibilitatile de angajare in interiorul unei firme daca sunt in anul II(mai am doi pana termin) in domeniul ingineriei?Seful meu imi spune ca fara diploma nu se poate in cartea de munca, inteleg lucrul acesta, dar se poate o functie de tehnician inginerie sau ce altceva, mentionand ca se doreste numirea mea dar mi se spun ca legal nu se poate! va multumesc!
Atata timp cat nu sunteti inca absolventa de facultate ori colegiu tehnic de profil nu puteti fi incadrata pe un post pentru care se cer studii superioare de specialitate de lunga sau scurta durata iar operarea in Carnetul de munca se face pe baza de documente justificative ( diplome, atestate, etc) iar in lipsa acestor documente se savarseste infractiunea de fals.
multumesc pentru raspuns, dar as dori sa stiu daca pot fi angajat , de exemplu pe functia de responsabil mentenanta sau responsabil proces productie, avand numai o diploma de liceu tehnic?Nu stiu daca ma exprim bine, dar firma ar dori sa ma nagajeze pe alt post dar numai legal, iar eu as dori sa pot sa invat, fiind angajat pe langa un inginer de proces, cu experienta.